Bando Ekibi Kiralama

Düğün ve doğum günü gibi organizasyonlarınızı renklendirmek, davetlilerinize eğlenceli bir sürpriz yapmak için, birbirinden farklı müzik hizmeti seçeneğiniz var. Trio grubu, fasıl grubu, tanınmış müzik grupları ya da profesyonel DJ performansı ile organizasyonlarınızda müzik ziyafeti verebilir, ya da bando ekibi kiralama hizmetimizden yararlanarak, keyifli bir organizasyon planlayabilirsiniz.

Bando Ekibi Nedir?

Bando ekibi, vurmalı ve üflemeli enstrumanlara sahip olan, genellikle 4 ile 7 kişi arasında değişen animasyonlu bir müzik grubudur. Vurmalı ve üflemeli çalgılar tercih etmelerinin sebebi, genellikle açık havada müzik hizmeti veriyor olmalarıdır. Böylece ses daha net çıkar.

Hangi Organizasyon ve Etkinlikler İçin Bando Ekibi Kiralama Hizmetinden Yararlanabilirsiniz?

  • Doğum Günü Organizasyonu : Sürpriz doğum günü organizasyonlarında, sürprizinizi daha heyecanlı ve keyifli hale getirebilirsiniz. Organizasyon konseptine uygun kostüm ve aksesuarlarla, doğum günü şarkısını çalarak bir anda ortaya çıkan bando ekibi, davetlilerinizin de çok hoşuna gidecek.
  • Düğün Organizasyonu : Gelin ve damatla birlikte sürpriz bir şekilde, evlilik müziğiyle düğün mekanına giren bando ekibi fikri, oldukça eğlenceli.
  • Temalı Parti Organizasyonları : Yılbaşı eğlenceleri, cadılar bayramı partileri ve konseptli parti kutlamalarınızda, organizasyon konseptine uygun kostüm ve eğlenceli aksesuarlarla bando ekibimiz, eğlenceli ve keyifli bir müzik ziyafeti veriyor.
  • Açılış Organizasyonları : Firma, mağaza veya okul açılışlarınızda, açılışa olan ilgiyi artırmak ve hedef kitlenizin dikkatini organizasyona çekmek için, bando ekibimizin animasyonlu performansından yararlanabilirsiniz.
  • Piknik Organizasyonu : Eğlenceli piknik organizasyonlarınızı bando ekibinin keyifli performansı ile daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.
  • AVM Etkinlikleri : Alışveriş merkezlerinin kampanya ve indirim günlerinde, milli ve dini bayramlarda, özel gün ve haftalarda bando ekibi, renkli performansıyla alışveriş merkezini şenlendirecek.
  • Şenlik Organizasyonu :Şenlik organizasyonu ve festival gibi etkinliklerinizi, karnavala dönüştürecek olan bando ekibi, organizasyon konseptinize de çok uygun bir etkinlik fikri olacak.

İzmir Organizasyon Bando Ekibi Kiralama Hizmeti

İzmir organizasyon firması olarak, uzun yıllardır animasyon ve organizasyon sektöründe profesyonel olarak hizmet veriyoruz. Profesyonel ve eğitimli bir ekiple çalışıyoruz. Amacımız, eğlence organizasyonu ve her türlü organizasyonlarınızda, firmamızdan profesyonel bir hizmet almanız. Müşteri memnuniyeti ve memnuniyet garantisi anlayışımızla da siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz.

Müzik ve animasyon hizmetini bir arada davetlilerinize sunmak, keyifli bir organizasyon gerçekleştirmek için, firmamın bando ekibi kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bando ekibi kiralama fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.