Şişme Oyuncak Kiralama

şişme oyuncak kiralama izmir organizasyon

Eğlence organizasyonlarınızı şenlik ve karnaval alanına dönüştürmek, yediden yetmişe herkesin keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için, İzmir Organizasyon firması olarak şişme oyuncak kiralama hizmeti veriyoruz.

Şişme Oyun Parkuru Çeşitleri

  • Canlı Langırt : Canlı langırt, futbol oyunun şişme parkurlarda oynanan şeklidir. Hem yetişkinlere hem de 8 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden bir oyuncaktır. Oyuncular elastik bir kemerle bağlanır ve sabitlenirler. Özellikle piknik oyunları ve piknik oyun turnuvalarında sık tercih edilen bir şişme oyuncaktır.
  • Rodeo : Rodeo, hem şişme parkur ve operatör makinesinden oluşan bir şişme oyuncaktır. Oyuncular, rodeonun üzerinde şişme zemine düşmeden durmaya çalışır. Operatör tarafından rodeo sağa sola, yukarıya ve aşağı hareket ettirilir. 9 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli ve güvenli bir oyuncktır.
  • Tırmanma Dağı : 10 metre yüksekliğe sahip şişme bir tırmanma dağı ve şişme zeminden oluşan bir eğlence parkurudur. Yarışmacılar elastik kemer ve halatlarla bağlanarak piramide tırmanmaya çalışırlar.
  • Sumo Güreşi : Eğlence organizasyonlarında en sık tercih edilen, her yaş grubu için uygun olan bir şişme oyuncaktır. Sumo güreşçisi kostümleri ile yarışmacılar birbirlerini parkurun dışarısına çıkarmaya çalışırlar.
  • Şut Becerisi : Oyuncular, şişme parkurun içinde, şut çekerek en yüksek puanı kazanmaya çalışırlar.
  • Gladyatör Oyunu : Yarışmacılar birbirlerini şişme malzemeden yapılan büyük bir sopayla şişme zemine düşürmeye çalışırlar. Gladyatör, bir denge oyunudur.

Çocuklar için şişme oyuncak çeşitleri ;

  • Zıpzıp oyun parkuru : 1 yaş ile 5 yaş grubu çocukların keyifli ve güvenli vakit geçirebilecekleri bir oyun parkurudur. Çocuklar şişme zeminde zıplarlar, içerisinde tırmanma piramidi ve tünel gibi bölümler bulunur.
  • Top Havuzu : Top havuzunda plastik renkli toplar bulunur. 1 yaş ve 8 yaş grubu için uygundur.
  • Kaydırak : Renkli ve farklı temalarda modelleriyle, eğlence organizasyonlarınızda kaydırak kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

İzmir Organizasyon Şişme Oyuncak Kiralama Hizmeti

Doğum günü organizasyonu, piknik organizasyonu, şemlik organizasyonu, festival organizasyonu gibi etkinliklerinizde, şişme oyuncak kiralama, nakliye ve kurulum hizmeti veriyoruz. Yalnızca İzmir ve çevresine değil, tüm Türkiye’ye şişme oyuncak kiralama hizmeti veriyoruz. Parkurlarımızın güvenli bir şekilde kurulumunu yapıyor, parkurların başında deneyimli personellerimizi görevlendiriyoruz.

İzmir şişme oyuncak kiralama ve şişme oyuncak fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için İzmir Organizasyon müşteri temsilcilerini arayabilirsiniz. Organizasyon konseptinize, organizasyon mekanına ve davetli yaş kitlesine uygun şişme oyun parkurları hakkında da bilgi alabilirsiniz.