Palyaço Servisi

Palyaço Servisi Hizmeti

Eğlence organizasyonlarını renklendirmek, sevdiklerinize güzel bir sürpriz hazırlamak için, profesyonel animasyon ekibimizle palyaço servisi hizmeti veriyoruz. Eğlence organizasyonlarının rengi, neşesi olan palyaçolarımız ile, sevdiklerinizin doğum günlerini eğlenceli bir şekilde kutluyoruz.

Palyaço Servisi Hizmeti Nedir?

Palyaço; eğlence organizasyonlarında, eğlenceli hareketleri ve sevimli mimikleriyle misafirleri eğlendiren, renkli kostümü ve renkli peruğu, sevimli mimikleriyle bilinen bir animatördür. Palyaço servisi ; özel günlerde, palyaçolarımızın müşterilerimizin evine getirdiği hediyelerin, uçan balonların ya da özel notların, eğlenceli ve animasyonlu bir şekilde sunulmasıdır.

Palyaço Servisi Nasıl Yapılır?

Sevdiğiniz kişinin, ailenizin veya arkadaşlarınızın doğum günü gibi özel günlerinde, sevimli palyaçomuz uçan balonlarıyla, hediyelerle ve size ait özel notlarla giderek onları şaşırtıyor, mimikleriyle onlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar.

Palyaço Servisi Hangi Organizasyonlarda Tercih Edilebilir?

  • Evlilik Teklifi Organizasyonları : Sevdiğiniz kişiye sürpriz bir evlenme teklifi düzenlemek için, İzmir Organizasyon animasyon ekibinin, eğlenceli ve sempatik bir planı var. Sevdiğinizin kendini özel hissedeceği bu aktivitede, evlenme teklifi organizasyonundan önce, palyaçomuz, sevdiğiniz kişinin evine ya da iş yerine giderek ona uçan balon, hediye ya da sizden notlar sunuyor. Ancak hiç konuşmadan. Sevdiğiniz kişiyi şaşırtan bu sürprizin sonunda, palyaçomuz, akşamki organizasyonunuz için bazı ipuçları sunuyor. Daha sonra sevdiğiniz kişiyle birlikte organizasyon mekanına geliyorlar.
  • Sürpriz Doğum Günü Organizasyonları : Tıpkı evlenme teklifi organizasyonlarında olduğu gibi sürpriz doğum günü organizasyonlarında da palyaçomuz, sevimli mimikleriyle doğum günü kişisinin kapısına kadar giderek ona hediyelerini sunuyor ve tabi ki de doğum günü mesajlarınızı da.
  • Özel Gün Kutlamaları : Arkadaşınızın, ailenizin ya da sevdiğiniz kişinin yeni işini, yeni evini ya da yeni arabasını farklı ve eğlenceli bir şekilde kutlamak istemez misiniz? Öyleyse gelin palyaçolarımız hediyelerinizi ve özel notlarınızı sevdiklerinize sunsun.
  • Açılış Organizasyonları : Açılış organizasyonlarınızda palyaçolarımız eğlenceli danslarıyla davetlilerinizi eğlenceli bir ortamda karşılıyorlar. İlan ve broşür dağıtımı yaptıkları gibi, ayrıca özel davetlilerinize açılışınızın davetiyesini de özel olarak iletiyorlar.
  • AVM Etkinlikleri : AVM etkinliklerinde, mağaza açılışlarında ve özel gün kutlamalarında, palyaçolarımız yediden yetmişe herkese eğlenceli aktiviteler sunuyor.
  • Milli ve Dini Bayram Kutlamaları: 23 Nisan, 19 Mayıs ve 29 Ekim kutlamalarında, çeşitli animasyon gösterileri ile palyaçolarımız, organizasyonlarınızı renklendiriyor.

Palyaço servisi hizmetimizle ilgili bilgi sahibi olmak, palyaço temini, palyaço fiyatları ile ilgili sorularınıza yanıt almak için, İzmir Organizasyon müşteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz.