Şenlik Organizasyonu

Manisa Şenlik Organizasyonu İzmir Organizasyon

Şenlik organizasyonları; ilköğretim, orta öğretim ve üniversite şenlikleri olarak düzenlenebilir. Ayrıca belediyeler, dernekler ve çeşitli kurum ve kuruluşlar da, farklı isim ve konularda şenlik organizasyonu düzenlemektedir. Her ne şekilde olursa olsun, şenlik organizasyonlarının tamamında amaç katılımcıları eğlendirmek, keyifli bir ortam sunmaktır. Bizler de uzun yıllardır organizasyon sektöründe yer alan bir organizasyon firması olarak, çeşitli şenlik organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Farklı amaçlarla düzenlenen şenlik organizasyonları gerçekleştirdik. Ana okul şenliği, üniversite şenliği, karadut şenliği, çilek festivali, Alaçatı ot festivali, Roman festivali ve daha nicesinde bulunduk, organizasyonları planladık ve yönettik. İzmir ve yakın çevresinde, Ege Bölgesi’nde ve hatta tüm Türkiye’de de şenlik organizasyon hizmetleri vermeye devam ediyoruz.

İzmir Organizasyon Şenlik Organizasyonu Hizmetleri

  • Ses, Sahne ve Işık Kurulumu : Eğer sahne gösterilerine yer verecekseniz, şenlik organizasyonlarında en önemli ihtiyaçlardan biri ses, sahne ve ışık kurulumudur. İzmir Organizasyon firması olarak profesyonel ekip ve kaliteli ekipmanımızla, Türkiye’nin her yerine, sahne,ses ve ışık kiralama ve kurulum hizmeti sunuyoruz.
  • Profesyonel Sunucu Temini : Organizasyon planını katılımcılara duyurmak, gösteri anonslarını yapmak için profesyonel sunucu temini hizmeti veriyoruz.
  • Şişme Oyun Parkuru Kiralama : Katılımcıların keyifli vakit geçirebilmeleri için, hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun olan şişme oyuncak kiralama hizmeti veriyoruz.
  • Animasyon Hizmeti : Çocukların eğlenceli ve keyifli vakit geçirmeleri ve organizasyonun şenlik havasına dönüşmesi için palyaço, maskot, tahta bacak ve sihirbaz gibi animatörler görevlendiriyoruz.
  • Animasyonlu Yiyecekler : Pamuk şeker, macun, popcorn, dondurma, kahveci güzeli ve kağıt helva gibi sokak satıcıları ile şenliğinizi karnavala dönüştürüyoruz.
  • Çadır ve Gölgelik Temini : Olumsuz hava koşullarından korunmak ve organizasyon standlarının yerini belli etmek için, çadır ve gölgelik kiralama hizmeti veriyoruz.
  • Müzik Hizmetleri : Profesyonel DJ temini, bando ekibi temini, tanınmış müzisyenler ve müzik grubu temini gibi müzik hizmetleri veriyoruz.
  • Sahne Gösterileri Hizmeti : Modern dans grupları ve yöresel dans grupları, ateşbaz adam gösterisi, sihirbaz gösterisi, jonglör gösterisi, Hacivat ve Karagöz oyunları gibi sahne gösterileri hizmeti veriyor, katılımcıların keyifli vakit geçirmesini sağlıyoruz.

Farklı konseptlerde farklı amaçlarla düzenleyeceğiniz şenlik organizasyonlarınız için, yalnızca İzmir ve çevresine değil, tüm Türkiye’ye organizasyon hizmetleri veriyoruz. Şenlik organizasyon konseptleri, şenlik organizasyonu hizmetleri ve şenlik organizasyonu fiyatları ile bilgilendirmek ve sizlere profesyonel ve kaliteli hizmet vermek için, İzmir Organizasyon firması olarak sizi ofisimize bekliyoruz.