Balon Süsleme

İzmir Balon Süsleme İzmir Organizasyon

Her türlü organizasyonlarda ihtiyaç duyduğunuz ve organizasyon mekanınızı özelleştiren balon süsleme hizmetini, İzmir Animasyon ve İzmir Organizasyon ekibi olarak, profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Organizasyonunuzun konseptine göre, zincir balon, kapı takı, dikme balon ve özel tasarım balon gibi özel balon süslemelerle, organizasyonlarınıza renk katıyoruz. Yalnızca İzmir’de değil, İzmir ve yakın çevresinde, Ege Bölgesi’nde ve hatta tüm Türkiye’de, balon süsleme hizmetleri veriyoruz. Alanlarında tecrübeli ekibimizle, balon süslemelerinizi, kaliteli hizmet anlayışımızla, profesyonel bir şekilde yapıyoruz.

Balon Süsleme Teknikleri

  • Zincir Balon : Zincir balon, iki ya da daha fazla renkte balonları, birbirlerine sarmal bir şekilde örerek yaptığımız süsleme tekniğidir. Her türlü organizasyonda en çok tercih edilen balon süslemesidir. Örneğin; açılış organizasyonlarında, mağazaların tabelalarına, dükkanın, mağazanın ya da işletmenin bulunduğu sokağın bir ucundan bir ucuna, işletmenin kapı girişine kapı takı şekli verilerek zincir balon süslemesi yapılabilir.
  • Kapı Takı Süsleme : Kapı takı ya da diğer bir deyişle kapı tak süsleme, bir rot ya da ipe yapılan zincir balon süslemeye, ters ‘u’ şekli vererek, organizasyon mekanının kapı girişine sabitleyerek yaptığımız bir süsleme çeşididir. İstenilen sayıda renk kullanılabilir. Örneğin markanın ya da firmanın renkleri kullanılabilir.
  • Papatya Balon : Papatya balonu, 4’lü ya da 8’li olmak üzere 2 şekilde yapıyoruz. Balonları kompresör ile şişirdikten sonra balonları dörtlü bir şekilde bir araya getiriyor ve ortasına da küçükçe şişirilen bir balon sabitliyoruz. Genelde 2 farklı renk balonla, şık ve güzel duran bir süsleme tekniğidir. Zincir balon süslemenin yapıldığı yerlerde önerdiğimiz bir süsleme çeşididir.
  • Özel Tasarım Balon : Özel tasarım balon, çeşitli balon süsleme tekniklerini birleştirerek, organizasyon konseptine özel olarak yapılan bir süsleme çeşididir. Örneğin; sünnet organizasyonlarında, sarı, lacivert ve beyaz renkte balonlarla dev bir nazar boncuğu yapıyoruz. Ya da sevgililer gününde, evlenme teklifi organizasyonlarında, kırmızı renkte balonlar kullanarak dev bir kalp şekli oluşturuyoruz.
  • Harf Balon Süsleme : Farklı renkte ya da tek renkte olan balonları rota diziyoruz. Rotların her birine şekil vererek, istediğiniz ismi istediğiniz büyüklükte ve renkte balonlarla yazıyoruz. Genellikle sünnet organizasyonlarında ve doğum günü organizasyonlarında tercih edilen bir süsleme çeşidi.
  • Uçan Balon : Uçan balon, helyum gazıyla doldurularak şişirilen balonlardır. Uçan balon süslemelerini, eğer organizasyon açık havadaysa, sandalye ya da masalara sabitleyerek kullanabiliyoruz. Organizasyon kapalı mekanda ise de, mekanın tavanına serbest bir şekilde bırakarak kullanabiliyoruz. Harf ya da rakam folyo balonları da helyum gazıyla şişirerek, genellikle söz, nişan ve düğün organizasyonlarında kullanmaktayız. Ayrıca, uçan balonların içlerine led koyarak da, çeşitli organizasyonlarda balon atımı yapıyoruz. Uçan balonlarla ilgili daha fazla detay için, ‘uçan balon süsleme’ başlıklı hizmet yazımızı da okuyabilirsiniz.