Doğum Günü Organizasyonu

İzmir Doğum Günü Masa Süsleme İzmir Animasyon

Sevgilinize, eşinize, ailenize ya da arkadaşınıza sürpriz bir doğum günü organize etmek isterseniz, biz İzmir Organizasyon firması olarak, profesyonel ekibimizle birlikte sizler için hizmet veriyoruz.

Doğum Günü Organizasyonu Hizmetleri

  • Süsleme Hizmetleri : Doğum günü konseptine uygun balon süsleme, çiçek ve tül süsleme hizmeti veriyoruz. Çocuklarınızın doğum günü için organizasyon mekanını Disneyland karakterleri ve çizgi film karakterleri ile süslüyoruz. Yetişkin doğum günlerinde ise, konsepte uygun dekoratif süslemeler yaparak, mekanınızı güzelleştiriyoruz.
  • Animasyon Hizmetleri : Doğum günü organizasyonlarınız için palyaço, kostümlü karakter ve maskot hizmeti veriyoruz.
  • Müzik ve DJ Hizmetleri : Doğum günü organizasyonlarının en önemli detayı olan müzik hizmetlerini, dilerseniz profesyonel bir DJ performansı ile, dilerseniz de müzik grupları ya da bando ekibi ile veriyoruz.
  • Şekerleme Masası (Sweet Table) Kurulumu : Organizasyon mekanında davetlilerinizi karşılamak için rengarenk ve lezzetli şekerlemeler, tatlılarla bezenmiş bir masa hazırlıyoruz. Doğum günü afişleri ve karşılama dakotaları ile de doğum günü sahibinin fotoğraflarıyla bu alanı süslüyoruz.
  • Fotoğraf ve Video Çekim Hizmeti: Doğum günlerinizde özel anlarınızı unutulmaz kılmak için, fotoğrafçı ve kameraman temini hizmeti veriyor, organizasyon sonunda ise, doğum günü klibinizi hazırlıyoruz.
  • Barbekü ve Mangal Hizmeti : Davetlilerinize lezzetli ikramlar yapmak için, doğum gününüzde barbekü ve mangal hizmeti veriyoruz.
  • Ekipman Temini : Masa, sandalye, çadır, gölgelik, ses sistemi ve catering ekipmanı ihtiyaçlarınız için kiralama hizmeti veriyoru.
  • Animasyonlu Yiyecekler Hizmeti : Patlamış mısır (popcorn), pamuk helva, macun, dondurma ve kağıt helva gibi animasyonlu yiyeceklerle, doğum gününüzü eğlenceli bir aktiviteye dönüştürüyoruz.

İzmir Organizasyon Doğum Günü Organizasyonu Konseptleri

Doğum günlerinizi zevklerinize ve tercihlerinize göre çeşitli konseptlerde organize edebilirsiniz. 2004 yılından bu yana birçok doğum günü organizasyonu planladık ve organize ettik. Çocuk yaş günlerinden yetişkin yaş günlerine kadar çeşitli konseptlerde organizasyon gerçekleştirdik.

  • Çizgi Film ya da Disneyland Konseptli Çocuk Doğum Günü : Çocuğunuzun doğum gününü, Superman, Spiderman, Elsa, Mickey Mouse ya da Minnie Mouse konseptli yapabilirsiniz. Tabaklardan afişlere, balon baskılarından animatörlere kadar her şey çocuğunuzun çok sevdiği o kahramanı yansıtacak.
  • Parti Konseptli Doğum Günü : Çocuk ya da yetişkin doğum günlerini, parti tadında kutlayabilirsiniz.Süslemeden DJ performansına, yiyecek ve içecek ikramlarından dans gösterilerine kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlıyoruz. Hem konuklarınızın hem de doğum günü sahibinin çok keyif alacağı bir doğum günü organizasyonu gerçekleştiriyoruz.